Wednesday, December 20, 2006

Χριστουγενιάτικη Κρεπάλη!


Σήμερα ήταν φοβερή μέρα! Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που θυμάμαι να έκανα ΤΕΤΟΙΑ κοπάνα από τη δουλειά! Ήταν φοβερή εμπειρία... Μετά από 4 ώρες στο γραφείο απλα ΔΕ γινόταν. Τα μάζεψα και πήγα βόλτα στο πανεπιστήμιο. Βρήκα μια δικαιολογία ότι θα συναντούσα μια καθηγήτρια (την οποία και συνάντησα τελικά για να μου δώσει κάτι σχετικό με τη δουλειά blah blah too much information που λέει κ ένας καλός φίλος) αλλά αναλώθηκα τελικά σε μαζική κατανάλωση καφέ και κουτσομπολιού!!

Ποιός είπε ότι τα Χριστούγεννα είναι απλά μια εμπορική γιορτή; Προσωπικά τα απολαμβάνω. Είναι καιρός για shopping therapy, για ανανέωση και για πολύ ξενύχτι! Ειδικά για κάτι τύπους σαν εμένα πολύ συντηρητικούς που θέλουν δικαιολογίες για να ξεφύγουν απο την καθημερινότητά τους. Μία φίλη μου έστειλε σήμερα αυτό και ήταν και ο λόγος για αυτό το σύντομο post (δεν πήρα ακόμα postιέρα εγώ Ανδρέα, θέλεις να μου φέρεις μια για τα Χριστούγεννα??)

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας θυμηθείτε ότι ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ήρθε! Δεν είναι πολλά άτομα μια και το διαστημόπλοιο "chronos" είναι πολύ μικρό αλλά είναι καλοί όλοι τους, ειδικά όταν ντύνονται Άϊ Βασίληδες. Καλές γιορτές!

4 comments:

Rozakas said...

Go blog yourself naughty boy!
Άλλο ένα blog δλδ που πρέπει να διαβάζουμε, μάλιστα...

Achilles said...

@ mata

Μια χαρά είμαι πλέον. Καιρός ήτανε :)
P.S. Thanx for everything..


@George

Δε θέλω χάρες ομορφάντρα (κατά το Λωξάντρα.. ;)

Geroloofas said...

Φυσικά και θα το διαβάζουμε ρε! Χάνονται τέτοια reunion? Τι κι αν βρισκόμαστε κάθε μέρα από κοντά? Ούτως ή άλλως πάντα κάτι ξεχνάμε να πούμε οπότε γιατί να μην το γράψουμε?

@ mata
Σταmata να λες βρωμόλογα στα ποστ σου γιατί θα σε πάρει.. ο κακός ο λύκος! Άντε! Παλιοκοκκινοσκουφάκι! Ακούς εκεί ΒΙΔΑ ΕΣΥ!!! (screw you)
Και a la Robert De Niro:
-You... You gotta screw you...

unpaiktable said...

Διαφημιστικό Trocadero:

"Χριστουγεννιάτικη Κρέπα: Lee

Γεύση από ανατολή που ..θα σε συναρπάσει!"